3ήμερη Εκδρομή Απόκριες 25-27/2 – Καρναβάλι Ξάνθης (Παλαιός Παντελεήμονας – Θεσσαλονίκη – Ξάνθη – Βόλος)

Καρναβάλι Ξάνθης
Παλαιός Παντελεήμονας – Θεσσαλονίκη – Ξάνθη – Βόλος
3ήμερη Οδική Εκδρομή Απόκριες 25-27/2/2023

Διάρκεια: 3 ημέρες – 2 διανυκτερεύσεις

Αναχώρηση: 25.02.2023

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα: Αθήνα – Παλαιός Παντελεήμονας – Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση από την Αθήνα νωρίς το πρωί. Μέσω τις εθνικής οδού θα φτάσουμε στους πρόποδες του Ολύμπου. Εκεί βρίσκεται κρεμασμένο, το πανέμορφο και γραφικό χωριό Παλαιός Παντελεήμονας. Τα πέτρινα σπίτια με τις κόκκινες κεραμιδοσκεπές, τα λιθόχτιστα καλντερίμια, η πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια και η αναπαλαιωμένη εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα που δεσπόζει στο κέντρο της, συνθέτουν ένα κινηματογραφικό σκηνικό. Αφού απολαύσουμε το φαγητό μας (έξοδα ατομικά) θα κατευθυνθούμε βόρεια προκειμένου να φθάσουμε στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη. Άφιξη στο ξενοδοχείο διαμονής μας, Grand Hotel Palace 5*. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Ξάνθη 

Πλούσιο πρωινό και ακολούθως θα αναχωρήσουμε για την αρχόντισσα της Θράκης, την όμορφη Ξάνθη. Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της πόλης. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο καρναβάλι της χώρας όπου χιλιάδες καρναβαλιστές γεμίζουν χρώμα και ρυθμό το κέντρο της Ξάνθης. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για περιπλάνηση και φαγητό (έξοδα ατομικά). Το απόγευμα επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Βόλος – Αθήνα 

Πρωινό και σήμερα Καθαρά Δευτέρα θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας με την πανοραμική περιήγηση της πρωτεύουσας του Βορρά, της «Νύμφης του Θερμαϊκού», της  πανέμορφης Θεσσαλονίκης. Μια πόλη ζωντανό μουσείο, μια πόλη που αποτελεί σημείο συνάντησης πολιτισμών και γεύσεων. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη μοναδική θέα των αξιοθέατων της πόλης συμπεριλαμβανομένων του Λευκού Πύργου, της αψίδας του Γαλέριου -Καμάρα, της Ροτόντα, του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου, του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, καθώς και άλλων σημείων ενδιαφέροντος, αποκτώντας μια γενική εικόνα της μοναδικής αυτής πόλης. Περιηγηθείτε στην πανέμορφη πόλη, προσκυνήστε στο Ναό του Αγίου Δημητρίου και μην παραλείψετε να αγοράσετε φημισμένα τρίγωνα Πανοράματος, αλλά και πεντανόστιμα τσουρέκια. Εν συνεχεία πορεία προς τον υπέροχο Βόλο. Μία πόλη γοητευτική και ενδιαφέρουσα, όπου το βουνό συνδυάζεται μοναδικά με τη θάλασσα. Απολαύστε το γεύμα σας (έξοδα ατομικά) και πραγματοποιήστε τη βόλτα σας στο όμορφο λιμάνι και τα γραφικά μαγαζάκια μέχρι την ώρα αναχώρησης για Αθήνα όπου θα φθάσουμε έχοντας πραγματοποιήσει ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο :

Αναχ. 2κλινο/3κλινο classic   3ο άτομο παιδί

 2 έως 12 ετών* 

3ημ. 25/02 € 225 + € 80 € 145

*σε extra bed σε classic δίκλινο Περιλαμβάνονται:

  • Πρωινό και δείπνο στο ξενοδοχείο διαμονής
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace 5*
  • Εκδρομές – Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα 
  • Αρχηγός / Συνοδός του γραφείου μας 

  Δεν περιλαμβάνονται:

  • Οι είσοδοι σε χώρους και μουσεία
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Τα ποτά κατά τη διάρκεια των δείπνων
  • Ο φόρος διαμονής πληρωτέος στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη (4€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση)

Σημειώσεις:

  • Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, χωρίς παραλείψεις, εφόσον το απαιτούν και το επιτρέπουν οι συνθήκες, για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής.
  • Οι εκδρομές πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα covid. Σε περίπτωση οποιασδήποτε τροποποίησης των πρωτοκόλλων που συνδέονται με την πανδημία του COVID-19 θα ενημερωθείτε από την αρχηγό της εκδρομής σας. 

 Δηλώσεις Συμμετοχής:

Ντινιά Αργυρώ: 210 8620103
Μπόγιο Ευγενία: 210 8620103 

 

ΤΡΑΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR 9801 7200 9000 5009 0705 986 00