Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στο Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση»

Παιδιά, τα μάθατε; Έρχονται τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά και η κ. Ξήρα Σία, η πιο σπάταλη όλων με το νερό, ανοίγει τις βρύσες, τα βρυσάκια, τα τζακούζι και τα σιντριβάνια γιατί… έρχονται γιορτές και θέλει να το χαρεί!

Τι θα γίνει όμως όταν ο ξακουστός Ντετέκτιβ Ηρακλής Πουνερό, φτάσει με μια μαγική πυξίδα ως το σπίτι της, για να ανακαλύψει τη λύση στο μυστήριο του Νερού που χάνεται;

Παιδιά! Μήπως είστε φοβερά λαγωνικά; Αν ναι, τότε ετοιμαστείτε! Ξύστε το κεφάλι σας, κατεβάστε ιδέες και σημειώστε ό,τι ύποπτο πρόκειται να συμβεί στο θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση», το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, στις 11:00! Ο ντετέκτιβ Ηρακλής Πουνερό χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να δώσει λύση σε αυτό το… νερομυστήριο!

Και μη ξεχνάτε:

Η παράσταση πραγματοποιείται με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών! Αμέσως μετά την παράσταση, μας περιμένει το Ξωτικό του Άγιου Βασίλη στο αίθριο του θεάτρου, για ξέφρενο χορό και παιχνίδι!!!

Στο bar του θεάτρου, θα υπάρχει κέρασμα για όλους, για μικρούς και για μεγάλους!

Τι ώρα πάμε: Στις 11:00 –  Η παράσταση αρχίζει: Στις 11:30

Θα διασκεδάσουμε έως: Τις 14:30

Που πάμε: στο Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» Λέσβου 8 (ύψος Πατησίων 212), στάση Καλλιφρονά, Κυψέλη Τηλ.: 2108645400

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ

 

Σε αυτήν την εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και τα παιδιά τους και τιμής ένεκεν οι συνάδελφοι με άλλες εργασιακές σχέσεις που συμμετέχουν και υποστηρίζουν τις εκδηλώσεις μας.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017