Έκθεση «Leonardo Da Vinci»

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, στο Παλαιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ., Πειραιώς & Ερμού, στο Γκάζι

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ εξασφάλισε εισιτήρια για τα μέλη του και τους συνοδούς τους, για την Έκθεση «LEONARDO DA VINCI», στο Παλαιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ., Πειραιώς & Ερμού, στο Γκάζι, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

  • Ώρα έναρξης: 11:00
  • Ώρα προσέλευσης κοινού: 10:30
  • ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 13€ για τους ενήλικες, 11€ για παιδιά έως 18 ετών, φοιτητές και 65+

Mία μοναδική, διαδραστική, εκπαιδευτική και άκρως ψυχαγωγική έκθεση για το έργο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Αποτελούμενη από τρία διαφορετικά μέρη, το Da Vinci – Η Ιδιοφυΐα, τα Μυστικά της Μόνα Λίζα και το Da Vinci Alive – The Εxperience, η έκθεση καλύπτει όλο το φάσμα της δημιουργίας του Homo Universalis της Αναγέννησης, από την καλλιτεχνική του δραστηριότητα, μέχρι τις εφευρέσεις και την επιστημονική του έρευνα. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία, άρτιες τεχνικές προδιαγραφές και φαντασία, η έκθεση αυτή αποτελεί μία ολοκληρωμένη παρουσίαση του έργου του Ντα Βίντσι, με σεβασμό προς τον ίδιο τον καλλιτέχνη, αλλά και το κοινό.

Η έκθεση Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη έκθεση για τον Ντα Βίντσι που έχει περιοδεύσει ποτέ στον κόσμο. Με τη συνδρομή του Museo Leonardo da Vinci (Iταλία) και του Ινστιτούτου Pascal Cotte of Lumiere Technology (Γαλλία), αυτή η έκθεση ζωντανεύει την ιδιοφυΐα του Ντα Βίντσι ως εφευρέτη, καλλιτέχνη, επιστήμονα, ανατόμο, μηχανικό, αρχιτέκτονα, γλύπτη και φιλόσοφο. Ιταλοί τεχνίτες, βασιζόμενοι στις σημειώσεις του Ντα Βίντσι, έχουν αναπαράξει πιστά, διαδραστικά αντίγραφα των μηχανικών εφευρέσεων του σε φυσικό μέγεθος για αυτή τη μοναδική εμπειρία. Μία πρόσφατη προσθήκη είναι η αναπαράσταση υψηλής ευκρίνειας του Μυστικού Δείπνου σε πραγματικό μέγεθος.

Για όποιον επιθυμεί ακουστική ξενάγηση υπάρχει επιπλέον χρέωση (5€/άτομο και για ομαδική άνω των 20 ατόμων με 3€/άτομο) η οποία δηλώνεται και πληρώνεται εκείνη την ώρα στο ταμείο

Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ με ταυτόχρονη καταβολή του αντιτίμου του εισιτηρίου μέχρι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 ή μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων, τηλ: 6972716399.