Παρουσίαση της έρευνας της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ

Σάββατο 24/11/2018 στις 11.00 - Παρουσίαση της έρευνας, στο κτήριο της Λέσχης Προσωπικού, στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ, στο Φράγμα Μαραθώνα

Η Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ δημιουργήθηκε με σκοπό την καταγραφή μαρτυριών εργαζομένων ή συγγενών τους που βίωσαν την κατασκευή του Φράγματος Μαραθώνα, τη ζωή στον οικισμό και την εμπειρία της έλευσης του νερού στις γειτονιές της Αθήνας.

Το έργο αυτό πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ, της Δ/νσης Περιβάλλοντος Έρευνας & Ανάπτυξης, μέσω της Υπηρεσίας Αξιολόγησης & Υποστήριξης Ν. Δραστηριοτήτων και της Δ/νσης Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων, μέσω της Υπηρεσίας Εταιρικής Υπευθυνότητας & Ιστορικού Αρχείου ΕΥΔΑΠ.

Στο πλαίσιο αυτό, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε το Σάββατο 24/11/2018 στις 11.00 στην παρουσίαση της μέχρι τώρα έρευνας, στο κτήριο της Λέσχης Προσωπικού, στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ, στο Φράγμα Μαραθώνα.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση περιλαμβάνει:

  • παρουσίαση της Ομάδας προφορικής Ιστορίας και των προφορικών μαρτυριών έκθεση φωτογραφικού υλικού από το Ιστορικό Αρχείο της ΕΥΔΑΠ
  • ξενάγηση-περιήγηση που θα καταλήγει ως τη βάση του φράγματος σε σχέση με τους θεματικούς άξονες: «το τεχνικό έργο και οι άνθρωποι /το τοπίο-η φύση».

Υπάρχει πούλμαν απο τον άγνωστο στρατιώτη σύνταγμα 09.30.

Οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν στο hapos@eydap.gr