Πρόσκληση για συμμετοχή στην ομάδας μπάσκετ του Πολιτιστικού

Ανακοίνωση 

Ξέρεις από μπάσκετ;

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη νέα ομάδας μπάσκετ του Π.Κ.Ε.

Η καλαθοσφαίριση (μπάσκετ) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και θεαματικά αθλήματα, ενώ παράλληλα αποτελεί μια  ευχάριστη απασχόληση για
άτομα κάθε ηλικίας. Είναι ένα  άθλημα που αναδεικνύει τις αξίες της ομαδικότητας, του σεβασμού και της πειθαρχίας, ενισχύοντας τα ιδανικά που διέπουν τις σύγχρονες κοινωνίες.

Πολλοί από εσάς θα έχετε ζήσει παίζοντας με φίλους σε ανοιχτά γήπεδα, δημιουργώντας στιγμές που έχουν σφραγίσει τις παιδικές και εφηβικές σας αναμνήσεις.

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ, επιδιώκοντας να καλλιεργήσει το αθλητικό πνεύμα, αποφάσισε να δημιουργήσει μια ομάδα μπάσκετ,  δίνοντας την ευκαιρία σε άτομα άνω των 18 ετών ( μέλη και μη μέλη του Π.Κ.Ε), να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν από σήμερα. Οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται σε εργάσιμες ημέρες και ώρες, στον κ. Κουτή Χρήστο, τηλ. 210 2143085, 6974489090 ή στο e-mail του  Πολιτιστικού  Κέντρου Εργαζομένων Ε.ΥΔ.Α.Π: gr_politistikos@eydap.gr  έως 18/10/2023 Οκτωβρίου 2023, προκειμένου να επισπευστούν οι διαδικασίες συγκρότησης της ομάδας μπάσκετ Π.Κ.Ε.

Επιπλέον οι  συμμετέχοντες θα ενημερωθούν λεπτομερώς από τον υπεύθυνο της ομάδας, Γιώργο Ευθύμιου,  τηλέφωνο : 6983903770  για τα παρακάτω ζητήματα:

Οι αγώνες εντός έδρας και οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται συνήθως στα γήπεδα του ΟΑΚΑ και του ΕΚΑ . Ωστόσο η τοποθεσία δύναται να αλλάζει όταν αυτό εξυπηρετεί τις ανάγκες της ομάδας.

  • Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται  Σαββατοκύριακα (συνήθως μετά τις 5μμ).
  • Πιθανή συμμετοχή στο 38ο Εργασιακό Πρωτάθλημα μπάσκετ ΕΚΑ “Νίκος Γκάλης” που θα ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο με τη συμμετοχή 80 και πλέον ομάδων.
  • Πιθανή συμμετοχή στο κύπελλο.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Π.Κ.Ε