Πρόσκληση συμμετοχής στις Επιτροπές του Πολιτιστικού

 21/10/2021

Ανακοίνωση

Προς: Τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση συμμετοχής στις Επιτροπές

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισες,

Η δύναμη του Πολιτιστικού Κέντρου είναι τα μέλη του και οι δράσεις αυτού στηρίζονται στην ενεργή συμμετοχή των μελών του. Όλες οι δραστηριότητές του περνούν μέσα από τη λειτουργία των Επιτροπών. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ ενημερώνει όλο το προσωπικό για την λειτουργία των κάτωθι Επιτροπών:

  • Επιτροπή Γραμμάτων και Τεχνών: Στα πλαίσιά της λειτουργούν η Θεατρική Ομάδα και το Εικαστικό Εργαστήρι (μαθήματα ζωγραφικής). Επίσης η επιτροπή οργανώνει την παρακολούθηση ποιοτικών θεατρικών παραστάσεων, παραστάσεων χορού, εκθέσεων ζωγραφικής, γλυπτικής & σύγχρονης τέχνης, την επίσκεψη σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, την παρουσίαση βιβλίων και διαλέξεων.
  • Επιτροπή Κινηματογράφου: Έχει την ευθύνη για την προετοιμασία και παρακολούθηση της λειτουργίας του Κινηματογράφου Δεξαμενή (θέματα οργανωτικά, προσωπικού, επιλογής και προγραμματισμού ταινιών, λειτουργία κυλικείου).
  • Επιτροπή Αιμοδοσίας: Οργάνωση τακτικών και έκτακτων αιμοδοσιών, παρακολούθηση τράπεζας αίματος, συντονισμός με Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
  • Επιτροπή Εκδρομών: Οργάνωση εκδρομών και επισκέψεων ψυχαγωγικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.
  • Επιτροπή Αθλητισμού: Υποστηρίζει, παρακολουθεί και προωθεί τις αθλητικές δραστηριότητες των μελών του Π.Κ.Ε. όπως λ.χ. το ορειβατικό τμήμα, την ομάδα μπάσκετ, εισηγείται επιπλέον αθλητικές δράσεις.
  • Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων: Υποστηρίζει τις εργασίες του Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων σε κάθε ενέργεια προβολής και προώθησης του έργου του Πολιτιστικού Κέντρου, οργανώνει τις αντίστοιχες εκδηλώσεις, διαχειρίζεται τους ιστοτόπους (pkeeydap.gr και cinedexameni.gr) καθώς και τα social media του ΠΚΕ.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλοι οι συνάδελφοι μαζί θα καταφέρουμε πολλά συμμετέχοντας ενεργά στις πολύμορφες δραστηριότητες του Πολιτιστικού Κέντρου και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση του Πολιτιστικού Πνεύματος.

Όσοι και όσες επιθυμούν να συνεισφέρουν στο έργο των Επιτροπών του Πολιτιστικού Κέντρου μας, παρακαλούμε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, έως 30 Νοεμβρίου 2021, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail : gr_politistikos@eydap.gr ή τηλεφωνικά στο γραφείο του Πολιτιστικού Κέντρου 210 7758660

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ PDF