Πρόσκληση συμμετοχής στις Επιτροπές του Πολιτιστικού

Κτίριο Πανόρμου (Ιτέας 21 & Λαρίσης, Αθήνα)
Τηλ. 210 77.58.660 – Fax: 210 77.50.572
email: gr_politistikos@eydap.gr

Αθήνα 18 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση

Προς: Τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ

Θέμα: Πρόσκληση συμμετοχής στις Επιτροπές

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισες

Το Πολιτιστικό Κέντρο είναι τα μέλη του και η δράση αυτού στηρίζετε στην ενεργή συμμετοχή των μελών του. Όλες οι δραστηριότητες του Πολιτιστικού περνούν μέσα από τη λειτουργία των Επιτροπών. Στο Πολιτιστικό σήμερα λειτουργούν οι παρακάτω Επιτροπές:

  • Επιτροπή Κινηματογράφου. Έχει την ευθύνη για την προετοιμασία και παρακολούθηση της λειτουργίας του Cine Δεξαμενή.
  • Επιτροπή Αιμοδοσίας: Οργανώνει τις Ημέρες Εθελοντικής Αιμοδοσίας, διαχειρίζεται την Τράπεζα Αίματος σε συντονισμό με το Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
  • Επιτροπή Γραμμάτων και Τεχνών. Στα πλαίσιά της λειτουργούν η Θεατρική Ομάδα, το Εικαστικό Εργαστήρι (μαθήματα ζωγραφικής) και η Χορωδία. Επίσης η επιτροπή οργανώνει την παρακολούθηση ποιοτικών θεατρικών παραστάσεων, παραστάσεων χορού, εκθέσεων ζωγραφικής, γλυπτικής & σύγχρονης τέχνης, την επίσκεψη σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, την παρουσίαση βιβλίων και διαλέξεων.
  • Επιτροπή Εκδρομών: Οργανώνει εκδρομές και επισκέψεις ψυχαγωγικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.
  • Επιτροπή Αθλητισμού: Προωθεί τις αθλητικές δραστηριότητες των μελών του ΠΚΕ, υποστηρίζει και παρακολουθεί τον Ορειβατικό Όμιλο, τις ομάδες Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου και τις συμμετοχές μελών του ΠΚΕ σε άλλα αθλήματα.
  • Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων: Υποστηρίζει τις Δημόσιες Σχέσεις και την προβολή του έργου του Πολιτιστικού Κέντρου, οργανώνει τις αντίστοιχες εκδηλώσεις, διαχειρίζεται τους ιστοτόπους (pke-eydap.gr και cinedexameni.gr) και τα social media του ΠΚΕ.

Με την ενεργή συμμετοχή όλων στην λήφη των αποφάσεων και στις δραστηριότητες του Πολιτιστικού Κέντρου μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Οσοι και όσες επιθυμούν να συνεισφέρουν στο έργο των Επιτροπών του Πολιτιστικού, παρακαλούμε να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, έως 10 Μαΐου 2019, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο email: gr_politistikos@eydap.gr ή τηλεφωνικά στο γραφείο του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων Ε.ΥΔ.Α.Π. 210.77.58.660

Με χαρά θα δεχτούμε τις προτάσεις σας για δημιουργία και νέων Επιτροπών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΛΑΔΑΣ

 

Η ανακοίνωση σε pdf (εδώ)