Στελέχωση Επιτροπών του Πολιτιστικού

 21/10/2021

Ανακοίνωση

Προς : Τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ 

ΘΕΜΑ: Στελέχωση Επιτροπών

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισες,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ μετά την τελευταία συνεδρίασή του στις 9/12/2021, ενημερώνει όλο το προσωπικό για την στελέχωση και λειτουργία των κάτωθι Επιτροπών:

  • Επιτροπή Γραμμάτων και Τεχνών. Στο πλαίσιό της λειτουργούν η Θεατρική Ομάδα και το Εικαστικό Εργαστήρι (μαθήματα ζωγραφικής) και θα λειτουργήσουν οι νέες Ομάδες Φωτογραφίας, Pilates – Yoga και Ομάδας Χορού, συμπεριλαμβανομένης και της συνέχισης της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας (Ο.Π.Ι). Επίσης η Επιτροπή οργανώνει την παρακολούθηση ποιοτικών θεατρικών παραστάσεων, παραστάσεων χορού, εκθέσεων ζωγραφικής, γλυπτικής & σύγχρονης τέχνης, την επίσκεψη σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και την παρουσίαση βιβλίων και διαλέξεων.

Συντονιστής: Χ. Χρονόπουλος. Αναπληρώτρια : Θ. Θεοδώση.

Μέλη: Π. Μπαστέας. Σμ. Τσαχάκη (Θεατρικά), Αλ. Παππά (Φωτογραφία, Pilates – Yoga), Χ. Κουτής (Χορού), (Ο.Π.Ι.) Χρ. Αποστόλου.

  • Επιτροπή Κινηματογράφου. Έχει την ευθύνη για την προετοιμασία και παρακολούθηση της λειτουργίας του Κινηματογράφου Δεξαμενή (θέματα οργανωτικά, προσωπικού, επιλογής και προγραμματισμού ταινιών, λειτουργία κυλικείου).
  • Επιτροπή Αιμοδοσίας : Οργάνωση τακτικών και έκτακτων αιμοδοσιών, παρακολούθηση τράπεζας αίματος, συντονισμός με Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Συντονίστρια : Κ. Μάρρα

Μέλη : Κτ. Περισσού : Χ. Χρονόπουλος, Θ. Θεοδώση,  Αν. Γρατσία

Μέλη :  Κτ. Λαοδικείας : Κ. Ρίπης, Δ. Σουλιώτης, Π. Βελαχουτάκος

Μέλη :  Κτ. Τεχνικό Πειραιά : Κ. Μάρρα

  • Επιτροπή Εκδρομών : Οργάνωση εκδρομών και επισκέψεων ψυχαγωγικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

Συντονιστές : Σ. Ρετουνιώτης, Π. Βελαχουτάκος

Μέλος : Ο. Τσιμιδάκη

  • Επιτροπή Αθλητισμού : Υποστηρίζει, παρακολουθεί και προωθεί τις αθλητικές δραστηριότητες των μελών του Π.Κ.Ε. όπως λ.χ. το ορειβατικό τμήμα, την ομάδα μπάσκετ, εισηγείται επιπλέον νέες αθλητικές δράσεις (Τέννις-AIKIDO υπό δημιουργία)

Συντονιστής : Χ. Κουτής

Μέλη : Σ. Ρετουνιώτης. Αν. Μήτσιος (Ορειβατικό), Μ. Βαφειάδης, Σ. Γελαδάς

(Τέννις), Π. Περγαμηνέλλης (AIKIDO).

  • Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων. Υποστηρίζει τις εργασίες του Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων σε κάθε ενέργεια προβολής και προώθησης του έργου του Πολιτιστικού Κέντρου, οργανώνει τις αντίστοιχες εκδηλώσεις, διαχειρίζεται τους ιστοτόπους (pkeeydap.gr και cinedexameni.gr) καθώς και τα social media του ΠΚΕ.  Συντονίστρια : Αν. Γρατσία

 Μέλη : Π. Μπαστέας, Κ. Μάρρα, Κ. Ρίπης

Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλοι οι συνάδελφοι μαζί θα καταφέρουμε πολλά συμμετέχοντας  ενεργά στις  πολύμορφες δραστηριότητες του Πολιτιστικού Κέντρου και  συμβάλλοντας ταυτόχρονα  στην ενίσχυση του Πολιτιστικού Πνεύματος.

Για αυτό όσοι και όσες θέλετε να συνεισφέρετε με κάθε τρόπο και κυρίως με το χρόνο σας, στο έργο μας, παρακαλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας είτε τηλεφωνικά στη Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων κα Αναστασία Γρατσία 2102144402,  είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: gr_politistikos@eydap.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο με χαρά θα δεχτεί τις προτάσεις σας και για δημιουργία νέων Επιτροπών ώστε να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο το έργο του Πολιτιστικού μας Κέντρου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος   Ο Γενικός Γραμματέας

Βελαχουτάκος Παναγιώτης    Ρίπης  Κώστας

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Παρακαλώ, δώστε το σχόλιό σας
Δώστε το όνομά σας