Συναυλία Φαραντούρη, Νέγκα με “Τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο” στο Παλλάς (14/3)

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ εξασφάλισε  εισιτήρια  για  τα μέλη  του  και  τους  συνοδούς  τους, για την παράσταση  «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ», στο «στο Θέατρο Παλλάς», στη Ζώνη Β  τιμή 35 €, Πέμπτη 14/3/2024.

Μετά από την ενθουσιώδη υποδοχή του κοινού στην πρώτη sold out παράστασή τους στο ΠΑΛΛΑΣ, η Μαρία Φαραντούρη και η Γιώτα Νέγκα επιστρέφουν στις 14 Μαρτίου, για δεύτερη φορά στη σκηνή του και μας προσκαλούν να ακούσουμε ξανά και να θυμηθούμε Τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο. Ένα πρόγραμμα μοναδικό και ευρηματικό, με τραγούδια που έγραψαν κορυφαίοι στιχουργοί και συνθέτες συνοδεύοντας αλησμόνητες κινηματογραφικές στιγμές, τραγούδια που απέκτησαν μια δική τους αυτόνομη πορεία, έξω από τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Δεν είναι τυχαίο το ενδιαφέρον και η αγάπη των πολυάριθμων θεατών που έσπευσαν να κλείσουν πολύ νωρίς θέση για την παράσταση του Ιανουαρίου για να απολαύσουν ένα απάνθισμα από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου με την ερμηνεία δύο σπουδαίων φωνών.

Πρόκειται για παράσταση που ετοίμασαν με αγάπη και προσοχή οι δύο ερμηνεύτριες, διαλέγοντας μέσα από μια μεγάλη παρακαταθήκη: τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, του Μίμη Πλέσσα, του Τάκη Μωράκη, του Κώστα Γιαννίδη, του Σταύρου Ξαρχάκου, της Ελένης Καραϊνδρου, του Σταμάτη Κραουνάκη, της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και άλλων, κομμάτια που μας άγγιξαν συναισθηματικά και μας συγκινούν διαχρονικά για τον μελωδικό τους πλούτο και την στιχουργική τους φαντασία. Στο τελικό αποτέλεσμα συμβάλουν 8 εξαίρετοι σολίστες που πλαισιώνουν τις ερμηνεύτριες.

Η παράσταση της Μαρίας Φαραντούρη και της Γιώτας Νέγκα κλείνει το μάτι σε όλους τους σινεφίλ, στους θαμώνες των θερινών σινεμά, στους λάτρεις των ασπρόμαυρων ιστοριών του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, στους εραστές του νεότερου σινεμά και των σύγχρονων δημιουργών και σίγουρα, στους πολυάριθμους φίλους του καλού ελληνικού τραγουδιού. Ασπρόμαυρα και έγχρωμα όνειρα συναντιούνται ξανά, στις 14 Μαρτίου, στη σκηνή του Παλλάς για να τραγουδήσουμε όλες και όλοι παρέα, ενώνοντας τις φωνές μας για ένα ακόμα βράδυ με αυτές της Μαρίας Φαραντούρη και της Γιώτας Νέγκα.

Προσοχή!!!  Ώρα έναρξης παράστασης: 21:00 ( για αποφυγή συνωστισμού η προσέλευση να γίνει  20:30 ).

Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού εισητηρίων. Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ με ταυτόχρονη καταβολή του αντιτίμου του εισιτηρίου μέχρι  την …27/2/2024… ή μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων, στους παρακάτω συναδέλφους:

  • Ρετουνιώτης Σάκης                                       τηλ:   6980122993                 
  • Μίχου Μαρία                                                 τηλ.   210-7495795                     Αθηνάς                                                      
  • Γρατσία Αναστασία                                      τηλ:   210-2144402      Περισσός
  • Παπαδάτος Στάυρος                                     τηλ:   210-7495020                  Λαοδικείας
  • Καλυβας Δημητρης                                     τηλ:   6977763820                    Ακροκέραμος
  • Χανιώτη Ελένη                                           τηλ:   210-7495996                    Κηφισίας                                                 
  • Μπαστέας Πέτρος                                     τηλ:  210-2143200      Μαρούσι
  • Θωμόπουλος Γιάννης                                τηλ:   6973205446       Σούδα