Το Πολιτιστικό στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2018

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, αφιερωμένος στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη

Το Δ.Σ. του Π.Κ.Ε. ενισχύει τους συναδέλφους αθλητές που τρέχουν με το λογότυπο του Π.Κ.Ε. Ο συνάδελφος και μέλος του Π.Κ.Ε. Μαρίνος Τσάβαλος είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα του διεθνή μαραθωνίου και μας έστειλε και το πρώτο τυπωμένο λογότυπο του Π.Κ.Ε. στη φανέλα του. Ας τον μιμηθούν και άλλοι συναδελφοι. Εμείς να τους ευχηθούμε, πολλές συμμετοχές και νίκες.

Οι συνάδελφοι αθλητές, μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ ετοιμάζονται για το μεγάλο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

ΤΣΑΒΑΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ έχουν ήδη έτοιμες τις φανέλες με το λογότυπο του Π.Κ.Ε., από κοντά και ο παλαιότερος όλων ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ. Περιμένουμε και τις λοιπές συμμετοχές στα 5 και 10 χλμ. Πάμε δυνατά.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους.

Τερμάτισαν και μας γέμισαν χαρά. Ο Μαρίνος με τη φανέλα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ. Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε η προσπάθειά σας να βρει και άλλους μιμητές. Οι πολυδιάστατες δραστηριότητες του Πολιτιστικού Κέντρου αξίζουν προβολής και εκτός ΕΥΔΑΠ.