Ευχαριστήρια επιστολή Γιατρών του Κόσμου για την υποστήριξη του Πολιτιστικού στη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία

 ΑΘΗΝΑ :  24/3/2022

Αγαπητά μέλη του Π.Κ.Ε. ΕΥΔΑΠ,

Το Δ.Σ. του Π.Κ.Ε. ΕΥΔΑΠ ανταποκρίθηκε  ομόφωνα στην έκκληση  για βοήθεια των Γιατρών του Κόσμου, για την υποβοήθηση πραγματοποίησης  της 2ης αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία, θεωρώντας τη ως ελάχιστο  δείγμα ανθρωπισμού – πολιτισμού και αλληλεγγύης των λαών, καταθέτοντας στις 15/03/2022, έμβασμα ύψους 2000€.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της 2ης αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας ακολούθησε χθες η ευχαριστήρια επιστολή τους (συνημμένο έγγραφο).

Σας ευχαριστούμε όλους-ες για τη θερμή αποδοχή της πρωτοβουλίας αυτής του Δ.Σ. του Π.Κ.Ε.

Για το Δ.Σ. του Π.Κ.Ε. ΕΥΔΑΠ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδος συμπληρώνοντας φέτος 32 χρόνια συνεχούς ανθρωπιστικής δράσης, έχουν αναγνωριστεί στη συνείδηση των πολιτών, ως μια αξιόπιστη και αποτελεσματική οργάνωση η οποία προωθεί τα συναισθήματα αλληλεγγύης της ελληνικής κοινωνίας, βρισκόμενη δίπλα σε κάθε άνθρωπο που χρειάζεται προστασία και βοήθεια.

Στο πλαίσιο της παρούσας κρίσης με τον Πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία, οι ΓτΚ αξιολογώντας τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, οργανώνουμε τις δραστηριότητες και τις δράσεις μας για την περιοχή με την άμεση αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας με συνοδεία κλιμακίων της Οργάνωσης. Ο στόχος πάντα είναι η φροντίδα των πιο ευάλωτων.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε συμπαραστάτες όλους εσάς. Με τη δική σας συνεισφορά, μπορούμε να είμαστε παρόντες.

Πρέπει να σταθούμε δίπλα σε όλους αυτούς που ακόμα βρίσκονται χωρίς υποστήριξη. Χωρίς διακρίσεις! Οι στιγμές είναι κρίσιμες για όλους μας, για αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε εκεί Εκδηλώσεις ευαισθησίας σαν τη δική σας, μας δίνουν τα μέσα και το κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, ενώ συγχρόνως αναδεικνύουν την καλλιέργεια και την ευαισθητοποίησή σας απέναντι στα σοβαρά και έκτακτα κοινωνικά προβλήματα της εποχής μας.

Βέβαιοι πως θα σας βρίσκουμε πάντοτε συμπαραστάτη στο έργο μας, σας ευχαριστούμε ξανά και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!    ΣΥΝΟΛΟ    2.000,00 €

ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 

Σωματείο μη κερδοσκοπικό Αρ. Αποφ. Πρωτ. Αθηνών 1456/90

Βεβαιώνεται η αποδοχή της δωρεάς και η καταχώρηση του ποσού 2000€ στο βιβλίο – ταμείο των Γιατρών του Κόσμου.  

 

Το Δ.Σ. του Π.Κ.Ε. ΕΥΔΑΠ