Έναρξη μαθημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών 2023-2024

Ανακοίνωση

Δηλώσεις συμμετοχής εκμάθησης παραδοσιακών χορών

Η τέχνη του χορού αποτελεί μια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης και λειτουργεί ως μέσο  επικοινωνίας, μειώνοντας το άγχος, το στρες και την κατάθλιψη, ενώ παράλληλα ενισχύει την κοινωνικοποίησης και την ψυχική μας ισορροπία. Διαχρονικά συνδέθηκε άρρηκτα με την ιστορία, τον πολιτισμό και την εξέλιξη των ανθρώπινων κοινωνιών.

Ο παραδοσιακός χορός από τα πιο ζωντανά και τα πιο δυναμικά στοιχεία του λαϊκού πολιτισμού, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της συλλογικής ταυτότητας της ελληνικής κοινωνίας στην ιστορική της πορεία.

Η Επιτροπή Γραμμάτων και Τεχνών του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ καλλιεργεί το παραδοσιακό πνεύμα, ενισχύοντας την εκμάθηση παραδοσιακών χορών και προσκαλεί όσους συναδέλφους  επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα παραδοσιακών χορών, να δηλώσουν συμμετοχή έως 20 Οκτωβρίου 2023, σε εργάσιμες ημέρες και ώρες στον κ. Κουτή Χρήστο, τηλ. 210 2143085, 6974489090 ή στο e-mail του  Πολιτιστικού  Κέντρου Εργαζομένων Ε.ΥΔ.Α.Π: gr_politistikos@eydap.gr

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι τα εν λόγω μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη  ώρα 17:00 – 19:00 , στη λέσχη του ΠΚΕ. 

Σας περιμένουμε κάθε Πέμπτη στις πέντε στη χορευτική μας παρέα !!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ