Μουσική βραδιά αφιερωμένη στους εθελοντές αιμοδότες

Tρίτη 26 Φεβρουαρίου στο ΙΛΙΟΝ PLUS στις 19:30. Mουσική παράσταση o ''Αγιος Φεβρουάριος'' των Δ. Μούτση & Μ. Ελευθερίου. Τραγουδούν: Πετρή Σαλπέα, Πένυ Ξενάκη.

Αγαπητοί αιμοδότες,

Το Δ.Σ. του Π.Κ.Ε. ΕΥΔΑΠ αποφάσισε να τιμήσει όλους εσάς σε μια ειδική εκδήλωση  με τίτλο «Βραδιά αιμοδοτών». Θα γίνει απονομή τιμητικών διακρίσεων για την πολύχρονη και υπέρ πολύτιμη προσφορά σας στο Π.Κ.Ε και κατά συνέπεια στους συνανθρώπους μας αλλά και στη κοινωνία.

Η τράπεζα αίματος του Π.Κ.Ε. ΕΥΔΑΠ, παρά τις μεγάλες πιέσεις που δέχεται λόγω αυξημένης ζήτησης εξεύρεσης φιαλών αίματος, ειδικά για την κάλυψη χειρουργικών αναγκών, με ταυτόχρονη αύξηση και της ηλικίας των αιμοδοτών μας, δείχνει ότι αντέχει παρουσιάζοντας και μια μικρή αλλά σταθερή αύξηση των αιμοδοτήσεων την τελευταία τριετία.

Η Επιτροπή αιμοδοσίας ανταποκρίνεται διαχρονικά και άμεσα στις κλήσεις του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας για παροχή βοήθειας σε έκτακτες καταστάσεις όπως πρόσφατα βιώσαμε με τους εγκαυματίες των πυρκαγιών Αν. Αττικής.

Οι αιμοδότες για το έτος 2018, είναι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς για την επόμενη Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στο ΙΛΙΟΝ PLUS (Κοδριγκτώνος 17, 10434 Αθήνα) στις 19:30.

Μετά τις βραβεύσεις θα παρακολουθήσουμε την μουσική παράσταση Ο ”Αγιος Φεβρουάριος” των Δ. Μούτση & Μ. Ελευθερίου.

Τραγουδούν: Πετρή Σαλπέα, Πένυ Ξενάκη.

Η είσοδος για τους αιμοδότες μας είναι δωρεάν. Για όλους τους άλλους υπάρχει εισφορά 10€.

Η τράπεζα αίματος είναι πολύτιμη και αναντικατάστατη, αποτελεί τη μέγιστη προσφορά στους συνανθρώπους μας και οφείλουμε να τη διατηρήσουμε και να τη  δυναμώσουμε. Προσπαθούμε διαρκώς να κάνουμε βήματα μπροστά και να αναδεικνύουμε το μεγαλείο της.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά

Το Δ.Σ. και η Επιτροπή αιμοδοσίας