Πρόσκληση συμμετοχής στις Επιτροπές του Πολιτιστικού

Επτανήσου 2, Καλλιθέα  210 7758 660  e-mail: politistikoeydap@gmail.com

 Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Προς: Τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση συμμετοχής στις Επιτροπές

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Η δύναμη του Πολιτιστικού Κέντρου είναι τα μέλη του και οι δράσεις αυτού στηρίζονται στην ενεργή συμμετοχή των μελών του. Όλες οι δραστηριότητές του περνούν μέσα από τη λειτουργία των Επιτροπών. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ ενημερώνει όλο το προσωπικό για την λειτουργία των κάτωθι Επιτροπών:

  • Επιτροπή Αιμοδοσίας: Οργανώνει τακτικές και έκτακτες αιμοδοσίες, παρακολουθεί την Τράπεζα Αίματος, συντονίζει την σύνδεση με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
  • Επιτροπή Αθλητισμού: Υποστηρίζει, παρακολουθεί και προωθεί τις αθλητικές δραστηριότητες των μελών του Π.Κ.Ε. όπως το ορειβατικό τμήμα, την ομάδα μπάσκετ και άλλες αθλητικές δραστηριότητες.
  • Επιτροπή Γραμμάτων και Τεχνών: Στα πλαίσιά της λειτουργούν η Θεατρική Ομάδα και το Εικαστικό Εργαστήρι (μαθήματα ζωγραφικής), η ομάδα φωτογραφίας και η ομάδα Παραδοσιακών χορών. H Επιτροπή οργανώνει την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, παραστάσεων χορού, εκθέσεων ζωγραφικής, γλυπτικής & σύγχρονης τέχνης, την επίσκεψη σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, την παρουσίαση βιβλίων και διαλέξεων.
  • Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων: Υποστηρίζει τις εργασίες του Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων σε κάθε ενέργεια προβολής και προώθησης του έργου του Πολιτιστικού Κέντρου, οργανώνει τις αντίστοιχες εκδηλώσεις, διαχειρίζεται τους ιστοτόπους (pke-eydap.gr και cinedexameni.gr) και τα social media του ΠΚΕ (Facebook, twitter, Instagram)
  • Επιτροπή Εκδρομών: Οργανώνει εκδρομές και επισκέψεις ψυχαγωγικού και πολιτιστικού χαρακτήρα
  • Επιτροπή Κινηματογράφου: Έχει την ευθύνη για την λειτουργία του Κινηματογράφου Δεξαμενή Δηλώστε συμμετοχή στις επιτροπές, έως 5/12/2023.  

                 

Στείλτε μας στο  gr_politistikos@eydap.gr  ή στον Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων  κ.  Ρετουνιώτη  Σάκη diret@eydap.gr ή κατάθεση αίτησης Αθηνάς 58 7ος όροφος το παρακάτω:

——————————————————————————————-

  1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
ΕΠΩΝΥΜΟ : ______________________________________
ΟΝΟΜΑ : ______________________________________ 
ΑΜ           : ______________________________________
ΚΙΝΗΤΌ  : ______________________________________
ΣΤΑΘΕΡΟ : ______________________________________
EMAIL  : ______________________________________
  1. Τσεκάρετε μία ή περισσότερες επιτροπές που θέλετε να συμμετάσχετε
Αιμοδοσίας
Αθλητισμού
Γραμμάτων και Τεχνών
Δημοσίων Σχέσεων
Εκδρομών
Κινηματογράφου